In vizor produsele contrafacute sau introduse ilegal în ţară

0

Saptamâna aceasta, lucratorii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Municipiului Fetesti, au organizat si executat o astfel de actiune, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.

În localitatea Stelnica, politistii au depistat mai multe nereguli, sanctionând  administratorii a doua societati comerciale. În primul caz este vorba despre o femeie de 42 de ani din localitate, administrator la o societate, care comercializa bauturi alcoolice pentru care nu a putut prezenta documente justificative, motiv pentru care a fost sanctionata contraventional, cu amenda de 10.000 lei, iar bautura a fost confiscata.

Un alt control, o alta societate comercială, alte produse, aceleasi neregului. De data aceasta, politistii au constatat că administratorul societatii, un barbat de 52 de ani din Slobozia, oferea spre vânzare articole de încaltaminte ce purtau siglele si inscriptiile unor marci înregistrate.

În cauza a fost întocmit dosar penals sub aspectul savârsirii infractiunii de punere în circulatie a unui produs purtând o marca identica cu o marca înregistrata, fapta pedepsita de Lege.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.