În zilele caniculare, în Ialomiţa se organizează 12 puncte de prim ajutor

0
Jumătate dintre acestea sunt la Feteşti, în piaţa agroalimentară, Dispensarul medical din cartierul Colonişti şi la punctele farmaceutice de pe străzile Piaţeta Gării, Călăraşi şi Sirenei.
Direcţia de Sănătate Publică informează că, la Slobozia, cetăţenii pot sta un timp la răcoare şi solicita ajutor specializat în punctele de prim ajutor de la Primărie, Casa Judeţeană de Sănătate şi Dispensarul medical din Bora.
Un pahar cu apă pot primi şi locuitorii Urziceniului, la punctul de prim ajutor de la Centrul Cultural, turiştii sau localnicii din Amara se pot adresa farmaciei Allyfarm de pe strada Alexandru Ioan Cuza, iar locuitorii oraşului Ţăndărei prinşi cu treabă în miezul zilei pe stradă, au la dispoziţie pentru a se adăposti de caniculă, sala Consiliului Local din incinta Primăriei.
În toate punctele de prim ajutor, un cadru medical va lua tensiunea persoanelor care se prezintă, va asista pentru câteva momente pacientul, iar după caz, va solicita ajutor specializat prin serviciul de ambulanţă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.