În ziua de Paște, un tânăr din Slobozia s-a aruncat în râul Ialomița

0

_DSC2086

În ziua de Paște, un tânăr din Slobozia s-a aruncat în râul Ialomița pentru a scăpa de o patrulă de polițiști și jandarmi! El era urmărit pentru o reclamație de agresiune asupra unui bărbat și a încercat să se sustragă cercetării sărind în apă, cu intenția de a iesi pe celălalt mal și a-și pierde urma. Echipele de intervenție s-au mobilizat la fața locului și au reușit scoaterea fugarului din apele râului și transportarea acestuia la spital.

Totul a început la un bar din oraș, unde tânarul si alți doi prieteni s-au luat de un client de 42 de ani, iar soția acestuia a sunat la 112. Imediat ce o patrulă a ajuns la fața locului, agresorii au fugit în mai multe direcții, iar polițiștii s-au luat dupa ei și l-au prins pe unul dintre aceștia. Nervos că a fost identificat și că va fi luat la secție pentru declarații, tânarul s-a smuls din mainile polițiștilor si s-a aruncat în apă. Sesizând intenția acestuia de a ieși pe celălalt mal, o echipă de jandarmi a trecut podul și l-a așteptat, moment în care fugarul a renunțat să mai iasă și a fost luat de curenți. În ajutor au fost chemați și salvatorii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgențe, care au pornit cu barca în căutarea individului, iar în scurt timp acesta a fost recuperat din apă și dus la spital.

Din primele evaluări tânărul prezenta hipotermie și halenă alcoolică. În timp ce el acuză că a fost aruncat în apă de forțele de ordine, polițiștii îl cercetează pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.