Încă doi boi

5

Poliţiştii ialomiţeni au identificat în trafic doi bărbaţi care circulau cu mijloace de transport pe drumurile publice, fără a deţine permis de conducere.
Ieri dimineaţă, pe raza oraşului Ţăndărei a fost oprit la control un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din Bacău, iar în urma verificării în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că aşa zisul şofer nu deţin permis pentru nicio categorie auto.
Tot marţi, poliţiştii din Gheorghe Doja au fost sesizaţi despre producerea unui accident în care a fost implicat un scuter.
Un localnic în vârstă de 30 de ani şi soţia acestuia s-au răsturnat cu scuterul după ce conducătorul auto a pierdut direcţia de mers.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că motociclul are capacitatea cilindrică de 125 cm cubi şi nu este înmatriculat, iar şoferul nu deţine permis de conducere.
Cei doi viteji s-au ales cu dosare penale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. ba, terminati-va cu titlurile astea de cacat. Ca maine poimaine va treziti si voi vaci sau vitei si vaaduceti aminte de unde va vine! Nu sunt boi, aveti o exprimare defectuoasa.

  2. Într-adevăr, cei doi “viteji” la care se face referire n-ar putea fi numiţi boi. Pentru simplul fapt că sunt nişte cretinoizi inconştienţi. Context în care nutresc speranţa că nu se va (mai) sufoca nimeni de indignare, legat de respectiva exprimare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.