Încă o investiţie pe apa sâmbetei

17

Primarul de la Adâncata consideră că prefectul şi-a depăşit atribuţiile şi, din ratiuni politice, se amestecă într-un parteneriat de succes al comunităţii locale.
Edilul Gheorghe Marin a declarat că toate demersurile primăriei şi consiliului local din Adâncata sunt corecte, iar proiectul prin care se pune la dispoziţia investitorului un teren din suprafaţa privată a localităţii pentru un circuit auto de mare viteză a fost adoptat cu 8 voturi PENTRU, din numărul total de 11 al aleşilor locali.
Sesizarea făcută la poliţie ameninţă însă investiţia estimată la o valoare totală de 200 de milioane de euro, derulată pe o perioadă de 12 ani.
Vizibil afectat de demersul prefectului, primarul de la Adîncata găseşte că singura explicaţie valabilă pentru gestul lui Mădălin Teculescu rămâne cea politică şi ţine de refuzul lui de a candida la alegerile locale din partea PDL.
Clementina Tudor. www.radiocampus.ro

17 comentarii

  • vai, ce sensibili sunteti voi, pedelistii, la nemultumirile oamenilor! ati bagat bete in roate investitiilor, ati distrus mediul privat cu masurile voastre imbecile, ati furat tot ce se putea fura, si acum “faceti dreptate” la adancata, ori mariti lefurile parazitilor bugetari. sictir!

 1. Din cate il cunosc eu pe tov primar de la adincata, stiu ca e sarit putin de la punctul cu var, adicalea e putin dereglat. Cine nu il cunoaste sa nu vb.
  Zic io …

 2. Daca-mi aduc aminte, ai o sora bugetara, poate si alte rude in cauza…nu toti sunt paraziti, asa cum salariile acestora nu ar trebui sa fie marite cu acelasi procent. Despre faptele de la Adancata ramane sa se pronunte politia iar referitor la distrugerea mediului privat, probabil ca te gandesti la amenzile incasate de antenele lui felix…Ca ecologist, marturisesc, spre satisfactia dvs., ca nu agreez investitiile pentru circuite auto de mare viteza. Marturiseste si tu, de ce esti asa nervos?

  • ti-ai facut lectiile, mi-ai luat cv-ul la puricat? si te faci ca nu intelegi diferenta dintre un profesor si un birou plin de insi care freaca solitaire-ul? app, daca echivalezi mediul privat cu antenele jegului felix, nu ma mir ca-i tara in groapa. si ca sa-ti raspund de ce sunt nervos: sunt pentru ca, din pacate, nici boii astia care or sa urmeze la guvernare nu sunt mai breji ca voi. or sa dea si ei pomeni, or sa creasca si ei impozitele, or sa fure si ei, si vor desavarsi ce fac acum pedelistii: ne vor lasa in curul gol.

  • daca MRU e femeie, fie si ca tine. el m-a tulburat, cand l-am auzit vaitand bugetarii, fara sa sufle o vorba de privati. am impresia ca de la bucuresti tot ce inseamna privat se vede colorat in roz. stiu ca lucrezi in privat, ia spune, la tine se simte vreo crestere economica, asa cum viseaza astia din fruntea tarii?

 3. il doare in pix pe Basescu de privati. Corect era sa reduca cas-ul. Ar fi “afectat” pe toti. Asa doar bugetarii primesc frimituri……

 4. Votez pentru reducerea CAS-ului; nu uitati ca atunci cand s-au taiat salariile bugetariilor IO am fost total de acord, in timp ce muuuulti alti (mai aveti memorie), nu… Elena, tot fals si uz de fals e, chiar daca e vorba doar de unul, deocamdata. ,,mike and the mecanics from Malu” care e, bre, pozitia psd ialomita in privinta cresterii salariilor bugetarilor? Am auzit ca sunt contra! Ha, ha, ha!

 5. Mike, esti nimeni……chioru’ nu a tinut cont de opinia ta. prietene te bucuri de incercarea de leapsa cu marirea respectiva in detrimentul economiei reale? pdl nu este de dreapta dupa cum fals pretinde, iubeste doar ciolanul luand aceasta masura……..

 6. o fi sau nu o fi fals si uz de fals. cumva se va dovedi intr/un sens sau altul, si nici nu mai am pretentia ca se va da o rezolutie corecta, dupa ani si ani de dezmat si debandada cu banii publici. diferenta e oricum de interes si in balanta e ambatul unuia fata de interesul comunitatii locale. ca primar, ce ai fi facut? ca usor mai dai cu piciorul la o oportunitate reala de dezvoltare.

 7. Nu te-am remarcat, cand cu taierea salariilorbugetarilor in folosul economiei, nici pe po(a)nta, nici pe somnorosul crin, ar trebui sa va fie rusine acum, ,,mike and mecanics from Malu”! Spune-ne si noua, care e pozitia oficiala a psd-istilor si pnl-istilor ialomiteni in aceasta privinta? Sa emita, dom-le un comunicat oficial, daca sunt politicieni responsabili! Ati stiut sa-l demonizati pe ardeleanul boc, va bucurati c-o sa va alega lumea din cauza masurilor luate pentru ca RO sa nu o ia pe drumul greciei, portugaliei, spaniei, irlandei, italiei, s.a.m.d. Mai sunt multe de facut Elena, sunt de acord, insa pecinginea RO o reprezinta psd; ati vazut reportajul de pe antena lui felix informatoru’ cu precupeata prezentata drept bugetara cu salariu mic, din care isi poate lua abia 2 rosii? rosiile alea cancerigene sunt pnl+ pc aliat cu psd, conform acestei manipulari dovedite, incercata de oamenii securistului!

 8. din pacate – @mike, reportajul de care vb nu e singular in presa din Romania si nici chiar din strainatate… trustul respectiv de presa, a cotit-o de mult tare spre un partizanat politic, desantat. dar aproape totul e pervertit. celelalte televiziuni generaliste mai reusesc sa pastreze cateva note de neutralitate. problema e ca exponentii pdl, nu numai ca nu reusesc sa confirme, bunele intentii pt binele public, dar mai si gresesc, periodic, flagrant! e aceeasi lipsa de profesionalim. una din disperarile mele, spere ex, este ca o sa ajung vreodata la medic, iar in loc de ajutor calificat o sa faca experimente pe mine… comparand acum situatia cu reportajul trucat si medicul nepriceput, ce ti se pare mai grav? e prea mult zgomot si prea putina normalitate!

 9. NU EXISTA in Romania o zona mai corupta decat Ardealul, nu mai vorbiti fara sa stiti, Kazahstan si Rusia sunt paradisuri fata de mafia din Ardeal…
  Vezi frația de la Cluj dintre toate partidele, vezi vamile, vezi Bihorul (care nu mai apartine de Romania de peste 20 de ani dpdv admisnitrativ)

 10. Dom-le, atunci cand pd-l-istii au fost prinsi in ofside, au patit-o: arestari, popularizari pe la televiziuni, CONDAMNARI; atunci cand psd-isti au fost prinsi (sub basescu, ca inainte nu era voie) psd s-a solicarizat cu ei, ba s-a vazut ca aveau si un catalin voicu, senator responsabil de bunele relatii ale psd-istilor cu coana justitia; macar aia de la pnl nu s-au solidarizat cu coruptii lor…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.