Inca o minora plecata de acasa

0

Politistii ialomiteni au dat in urmarire o fata de 11 ani care a plecat saptamana aceasta de la o casuta de tip familial din Fetesti .

Minora a abandonat scoala inainte cu doua luni de incheierea anului scolar şi s-a aflat în îngrijirea bunicii sale din luna noiembrie 2008, când mama ei a plecat la muncă în străinătate. Luna aceasta, pe 22 iunie, fata a fost institutionalizata  la Casa de Tip Familial „Gabriela” Feteşti.

Pana la incredintarea ei serviciilor socioale, fata a plecat in repetate randuri de la domiciliul bunicii, ultimul episode inregistrat fiind la sfarsitul lunii mai.

De data aceasta, minora a scapat de sub supravegherea autoritatilor sociale. Fata are aproximativ 1.60 m înălţime, 40-45 de kg, corpolenţă atletică, păr negru si  drept până la nivelul umerilor, ochii căprui şi faţă ovală. În momentul dispariţiei minora purta pantaloni lungi, din fâş de culoare albastră, maiou de culoare neagră, si era încălţată cu papuci din material plastic de culoare albastră.

De la inceputul anului si pana in prezent, in Ialomita,  29 de minori au parasit domiciliul si au fost dati in urmarire generala de politisti. Unii dintre acestia s-au intors singuri acasa si cativa au fost gasiti de fortele de ordine si incredintati familiilor.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.