Încă trei primari pe făraș

2

Încă trei primari care au plecat din PSD şi PNL vor fi suspendaţi din funcţie înainte de încheierea mandatului.
Prefectura Ialomiţa a emis astăzi ordinele de încetare înainte de expirarea termenului normal pentru edilii din Sălcioara, Munteni Buzău şi Gura Ialomiţei.
Ionel Friţu, Gheorghe Soare şi Ioan Jipa şi-au anunţat intenţia de a candida din partea PDL, iar acum vor fi înlocuiţi de viceprimarii localităţilor.
Instituţia prefectului precizează că ordinele au fost emise în urma referatelor constatatoare ale secretarilor de comune şi documentele din care rezultă motivul legal de încetare, completate în urma adreselor de la formaţiunile politice prin care se comunică încetarea calităţii de membru al partidului pe ale cărui liste a candidat şi declaraţia de acceptare a candidaturii.
Deocamdată, demersurile sunt îndreptate doar către cei care au părăsit USL-ul, deşi prevederile legii migraţiei îi vizează şi pe cei care au plecat către PSD, cum sunt cazurile primarilor de la Miloşeşti, Valea Măcrişului şi Fierbinţi Târg, sau PNL în cazul edilului de la Căzăneşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

2 comentarii

  1. Nea Ciuperca de primarul de la Amara n-ai curaj sa te atingi?Parca si el candideaza tot independent dupa ce si-a dat demisia de la PSD…sau poate ti-e frica sa nu te linseze cetatenii din Amara?Raspunde daca esti “echidistant!”

  2. Primarul de la Amara a fost ales cel mai bun primar PSD, cum sa se atinga de el?Dar daca era “corect” cu toata lumea(asa cum sustine in lungile sale prelegeri despre nimic)trebuia sa faca ceea ce a facut si cu Ionascu si ceilalti primari fosti usl..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.