Inca un comandant

6

De săptămâna trecută, comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie este asigurată de şeful serviciului de ordine publică, Dorian VOICU.

El a preluat responsabilităţile de conducere ale IPJ Ialomiţa, după ce Călin Măndică şi Stan Bâtlan au primit deciziile de pensionare. Scoaterea din activitate a celor doi comisari cu atribuţii în conducerea inspectoratului Judeţean de Poliţie survine la o lună de la scandalul din presa centrală, în care poliţiştii ialomiţeni au fost acuzaţi de relatii cu interlopii din judeţ.

Până la numirea de la IGPR a unui nou inspector şef, comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie este asigurată de Dorian VOICU, şeful serviciului de ordine publică.

Clementina Tudor

6 comentarii

 1. In majoritatea cazurilor un muritor de rand, daca are o abatere la locul de munca este destituit sau i-se sugereaza sa isi de-a demisia.
  In cazul comandantilor de politie se aplica pensionarea, cu toate drepturile ce implica acest lucru.Oare e corect asa?
  Pesiile, care nu sunt deloc neglijabile de unde se platesc?
  De ce nu se recalifica si dumnealor sau de ce nu se angajeaja in mediu privat pana la implinirea varstei de pensionare ca or ce muritor?

 2. Imaginea de pe site-ul vostru ma duce cu gandul la o fapta grava petrecuta azi noapte, langa aceasta gara, cand un om, cioban, a fost batut crunt si sta sa moara, de catre niste bestii care i-au furat oile. Ne-am obisnuit sa aruncam cu noroi in tot ce-i in jurul nostru, nu mai avem respect pentru valori, pentru ordine sociala, oare unde o sa ajungem in felul acesta?

 3. Stiati ca domnul fost subprefect sau ce a fost pe numele sau BABAGEANU apeleaza la lumea interlopa Slobozeana ca sa-si rezolve problemele?

  Acum cateva zile eram la um magazin (Salex) din localitatea Slobozia si se cam auzea ceva zarva pe afara . dupa ce am cumparat ce aveam de cumparat am iesit si am vazut un grup de indivizi printre care si domnul B impreuna cu cativa interlopi unu din ei dupa spusele celor care asistau la zarva pe nume (porecla) DINTE un interlop din slobozia (din cei care au mai ramas), adresau amenintari unei persoane tipand si urland la el si incercand sa-l ia in masina cu ei.
  In ce tara traim nu mai putem sa ne lasam copii pe strada. Daca vreti mai multe amanunte puteti discute cu grupul care era acolo c sigur stiu mai multe c toata ziua stau in acea zona. Trebuie tras un semnal de alarma c la cateva zeci de metri este si Jandarmeria dar sigur nimemi nu a auzit nimic.
  Multumesc.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.