Inca un weekend însângerat în Ialomiţa

0

Un ialomiţean lovit de tren în localitatea Moldoveni şi 2 victime ale accidentelor rutiere înregistrate pe raza judeţului, sunt situaţiile de urgenţă la care au intervenit echipajele Smurd din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Potrivit unui comunicat de presă, weekendul pompierilor a început în data de 7 august, când în urma unui apel la numărul unic 112, echipajul de prim-ajutor s-a deplasat în localitatea Cotorca, pentru a acorda îngrijiri unei victime în vârstă de 54 de ani a unui accident rutier. Pacienta a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă şi transportată la spital.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19, echipajul SMURD s-a deplasat tot în localitatea Cotorca, unde a acordat prim-ajutor medical unei fete în vârstă de 19 ani, rănită în urma unui accident rutier. Un eveniment tragic a avut loc duminică, 9 august, când un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost lovit de tren, pe raza localităţii Moldoveni. Paramedicii s-au deplasat de urgenţă la locul intervenţiei, victima aflată în stare gravă fiind preluată de un elicopter SMURD. Tot ieri, un alt accident rutier a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Slobozia. Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 13, iar la faţa locului s-a deplasat echipajul de descarcerare de la Detaşamentul Slobozia, care a intervenit pentru scoaterea uneia dintre victime dintre fiarele contorsionate ale autoturismului implicat în accident.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.