Încasări fără număr

1

Statul a colectat în primele 6 luni ale anului din veniturile bugetare, aproape 250 de milioane de lei, reprezentând un grad de realizare al programului de 112,40%.
Datorită performanţei înregistrate, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa se află pe locul 7 pe ţară, în clasamentul pe judeţe.
Defalcat, situaţia indică la bugetul de stat o colectă de 18 milioane lei: la C.A.S. peste 17 milioane lei; la fondul de sănătate s-au realizat venituri în sumă de 7 milioane lei; iar la fondul de şomaj s-au încasat în jur de 477 mii lei.
Veniturile bugetare colectate au fost realizate astfel: suma de 42 milioane lei, ceea ce reprezintă 79,44% din totalul încasărilor, prin conformarea voluntară a contribuabililor la plata obligaţiilor curente, declarate în luna în curs şi suma de 8,6 milioane lei, reprezentând 20,56% din totalul încasărilor, prin măsurile rezultate din activitatea de executare silită.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

1 comentariu

  1. Adica au realizat o colectare de 112%!! Asta inseamna ca ori au luat mai mult decat trebuia de la contribuabili (ceea ce ar fi foarte grav, dar in spiritul a ceea ce se intampla acum in Romania, cand statul ia totul de pe om…), ori ca pun in calcul si dobanzile si penalizarile, ceea ce e altceva fiindca astea nu-s in planul de colectare. Ar mai fi o explicatie, ca in aceasta perioada s-a colectat si ce nu se colectase in perioadele anterioare. Si cand ma gandesc ca Ialomita e de-abia pe locul 7 pe tara, inseamna ca sunt alte DGFP-uri mai sprintene!
    Iata cum arata un comunicat incomplet, fiindca ne face pe noi sa facem fel de fel de supozitii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.