Încasări record la bugetul local Slobozia

4

Administraţia slobozeană înregistrează un record al încasărilor la bugetul local.
Cetăţenii municipiului reşedinţă de judeţ şi-au plătit taxele şi impozitele într-o pondere fără precedent, de peste 95%.
Executivul primăriei Slobozia a rectificat luna trecută bugetul cu 4 milioane de lei noi, în plus la capitolul venituri.
Primarul Gabi Ionaşcu precizează că banii încasaţi din taxele şi impozitele de la populaţie au fost direcţionaţi spre investiţii şi pentru finanţarea utilităţilor la unităţile de învăţământ din municipiu: “4 miliarde i-am dus pentru achitarea utilităţilor la şcoli pentru a nu sta copiii în frig. Le mulţumesc din suflet cetăţenilor care au dat dovadă de spirit civic. Este prima dată când am atins acest nivel al încasărilor, de 98% mai exact şi este lăudabil”.
Datorită încasărilor de la bugetul local, administraţia din Slobozia încheieie anul fără datorii, chiar dacă veniturile totale au fost mai mici cu aproximativ 200 de miliarde de lei vechi decât în 2010.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

4 comentarii

  1. din ce se vede in poza, domnul din stanga se pregateste sa aplice lovitura tigrului, care tinteste zona ficatului si este fatala in 90% din cazuri

  2. din privirea sa, se vede ca adversarul se pregateste sa pareze atacul folosind stravechea tehnica Khâ Tâ Mi Day, folosită anterior la luptele cu investitorii.

  3. care subteti astia cu analizele astea ale lui peste,ia puneti bugetul “umflat “de anul trecut si pe asta de anul acesta si vedeti ce jese ,ce procent al incasarilor aflati.vai de aceasta tara!!!!
    usor pot fi “facuti” oamenii din cifre,hahaha!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.