Încasările la bugetul general consolidat au început să scadă

2

După ce, în ultimele luni de zile, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa anunţa creşteri ale încasărilor realizate la buget, la sfârşitul lunii octombrie s-au încasat 54 de milioane de lei, mai puţin cu aproape 5 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Defalcat pe bugete, comparativ cu octombrie 2008, cea mai semnificativă scădere a înregistrat-o fondul de şomaj, cu 30,66 %, urmată de bugetul de stat, cu 7,7 procente şi fondul de sănătate, care a încasat mai puţin cu 0,89%.

Singura creştere a fost înregistrată la CAS, unde s-au încasat 16 milioane de lei, cu 1,31% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tot în luna octombrie a crescut numărul operaţiunilor de executare silită. Astfel, au fost înfiinţate un număr de 2.100 de popriri bancare, 92 de popriri de la terţi şi au fost aplicate sechestre la 725 bunuri mobile şi 12 imobile.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. Si o sa mai scada!Daca ungi inginer la finante si da o cretina de lege -legea birului obligatoriu in functie de cifra de afaceri.Astia atita minte nu au avut ..frate daca maresc cifra de afaceri ma beleste statul….Halal macromoleculism!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.