Incendiu la Căminul Cultural din Gheorghe Doja

0
Un pompier s-a rănit aseară în intervenţia de stingere a unui incendiu la Căminul Cultural din Gheorghe Doja. Focul a izbucnit de la un chiştoc de ţigară aruncat pe geam într-o cameră în care erau depozitate câteva buturugi, şi ameninţa biblioteca de la etaj.
Lemnele au ars mocnit iar clădirea s-a umplut de fum, ceea ce a determinat acţiunea pompierilor cu masca pe figură. Din cauza fumului dens şi a necunoaşterii locului, un pompier a căzut în gol şi s-a rănit la picior. Prezent la faţa locului, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe, colonel Constantin NAE a concluzionat că incendiul a fost determinat de o mana criminala.
Localnicii spun că gestul inconştient aparţine unuia dintre tinerii care se adăpostesc zilnic la umbra clădirii de lângă terenul de fotbal.
Pentru că incendiul ameninţa un obiectiv public, la faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului. Căminul Cultural din Gheorghe Doja este o clădire cu etaj în care este amenajată o sală de şedinţe şi festivităţi, şi în care mai funcţionează doar biblioteca comunală.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.