Începând de astăzi, corpul de control al Prefecturii a început verificarea activităţilor desfăşurate de Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului în anul 2009

0
După doua zile de control, echipa formată din reprezentanţii Gărzii de Mediu şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor vor întocmi un raport din care să rezulte dacă deciziile conducerii si activităţile desfăşurate în cadrul instituţiei au fost în limitele legii.
Conform programului de control a Activităţii Serviciilor Publice Deconcentrate pentru anul 2011, prima pe lista a fost Casa judeţeană de Pensii, unde au mers în control  reprezentanţii inspectoratului teritorial de muncă, ai agenţiei judeţene pentru prestaţii sociale, alături de angajaţii prefecturii. În urma controlului a rezultat că  la pensii, activitatea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale.

Până la sfârşitul lunii februarie, corpul de control va ajunge şi la Oficiul Judeţean de Studii Pedologice şi Agrochimice, iar în luna martie, la Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei De Muncă şi Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret.
Potrivit instituţiei prefectului, până la sfârşitul anului, toate cele 19 instituţii ale statului vor fi verificate, iar controalele se vor desfăşura în baza tematicii generale privind activitatea serviciilor publice deconcentrate precum şi a precizărilor suplimentare menţionate în ordinele prefectului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.