Începând de luna viitoare, preţul pentru apă în Slobozia va începe să scadă

7

Societatea URBAN a înaintat comisiei de specialitate din consiliul local solicitarea de scădere a tarifului la apă.

Primarul Gabi Ionaşcu, a anunţat în emisiunea Agenda Publică de la Radio Campus intenţia de reducere progresivă a costurilor la apa din sistemul centralizat.

Pentru început, metrul cub de apă va costa cu 50 de bani mai puţin. Conform declaraţiilor primarului, preţul la apă va scădea treptat, până în septembrie 2010, când va ajunge la 1 leu şi 86 de bani.

O altă intenţie a executivului este de a scoate din tariful apei redevenţa pe care URBANUL o plăteşte primăriei, pentru instalaţiile pe care le administrează,  tot din banii consumatorilor.

Gabi Ionaşcu a precizat că în ţară există un astfel de precedent, ceea ce, deocamdată teoretic, ar mai putea reduce tariful la apă până la 1leu şi 50 de bani metrul cub.

Clementina Tudor

7 comentarii

 1. Aceasta masura e menita sa mai indulceasca aversiunea cetatenilor fata de aceasta apa, pe care eu o consider in continuare nepotabila. Dar ar trebui privita si ca o recunoastere tacita a neputintei primariei in a asigura o apa buna de baut.

 2. Sa vedem pretul din factura lunii noiembrie, pentru ca promisiuni au mai fost.
  Pentru ca d-nul Primar a vorbit doar de intentia de a reduce pretul si a cam dat-o cotita, ‘ daca legea ne permite….”

 3. Nicio reducere nu poate inlocui genocidul pe care il provoaca cu buna stiinta.
  De ce in plina campanie electorala?
  Are putere Primarul sa se priveasca in oglinda? E mandru de REALIZARILE lui?
  RUSINE pentru minciunile debitate pe toate posturile!

 4. OAMENI BUNI !!! E campanie electorala. Nu vi se pare cusuta cu ata alba. SLOBOZIA TREZESTE-TE !!! Io zic sa facem ceva cu totii. O sa vad ce mai face domnul Paros cu semnaturile alea. Io zic sa nu ii mai lasam la primarie pe moldovianu, sa il punem sa bea apa proasta pina so imbolnavi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.