Inchisoare pentru soferii care circula fara permis

0

Poliţiştii îi avertizează pe conducătorii auto care circulă fără permis că sunt pasibili de închisoare. Legea prevede o sancţiune de până la 5 ani de detenţie pentru şoferii depistaţi în trafic fără permis auto. După ani buni de clemenţă a autorităţilor faţă de şoferii infractori, măsurile legale îi lasă indiferenţi pe conducătorii auto de ocazie.

Un bărbat de 55 de ani, din Săveni, a fost depistat în trafic fără carnet şi s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii au mai stabilit că autoturismul pe care îl conducea a fost cumpărat în urmă cu aproximativ 2 ani, de la o persoană din municipiul Constanţa, fără a fi perfectate actele de vânzare cumpărare. Din acest motiv s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare a autoturismului.

Tot fără permis conducea şi tânărul din Slobozia care şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută, la intrarea în Slobozia Nouă. Din accident a rezultat moartea a doi tineri şi rănirea altor patru persoane. Se pare că tânărul şofer şi proprietar al autoturismului pe care îl conducea fără permis, a scăpat tuturor filtrelor de poliţie, deşi se plimba şi făcea paradă prin oraş, în văzul tuturor, de luni bune.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.