Incident grav la Liceul Grigore Moisil din Urziceni

0
Vineri, în timpul orei de chimie, doi elevi de la clasa a XI-a D a Liceului Teoretic „Grigore Moisil”  au făcut o glumă proastă şi au dat cu spray paralizant în clasă.
Toţi elevii au fost evacuaţi în curtea liceului, iar o fată care suferă de astm a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leşinat din cauza inhalării vaporilor de gaz. Conducerea liceului a solicitat ajutorul poliţiei, deoarece nici unul dintre cei doi colegi de bancă nu a vrut să-şi recunoască fapta.
Imediat după incident s-a întrunit consiliul profesoral, care a hotărât ca cei doi elevi să fie exmatriculaţi, fără dreptul de reînscriere în Liceul Teoretic. Dacă în urma contestaţiilor pe care părinţii au dreptul să le depună se va menţine decizia exmatriculării, cei doi vor pierde anul şcolar.
Cei doi elevi nu sunt la prima abatere, ei fiind sancţionaţi în numeroase rânduri. Sancţiunile au pornit de la observaţii individuale şi au mers până la suspendări şi preavize de exmatriculare. Atât conducerea liceului, cât şi profesorii şi psihologul au încercat să-i aducă pe cei doi pe calea cea bună, însă fără nici un rezultat.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.