Inconştienţa şi alcoolul la volan au băgat un bărbat în pământ şi doi tineri în spital

4

Între Griviţa şi Traian a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un bărbat de 39 de ani din Griviţa a murit, un altul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în stare gravă la un spital din Bucureşti, iar şoferul de 33 de ani, la Unitatea de Primire Urgenţe din Slobozia.

Inspectorul de poliţie, Daniela Salaoru, spune că şoferul prezenta halenă alcoolică. Dealtfel, toţi pasagerii din autoturism se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Iniţial, şoferul vinovat de producerea accidentului a declarat că la volanul maşinii se afla bărbatul decedat. Cum acesta nu poseda permis de conducere, iar maşina nu-i aparţinea, poliţiştii au stabilit că autovehicului a fost condus de bărbatul din Amara. Ulterior, acesta a recunoscut că se afla la volanul autoturismului. Bărbatul care a murit a lăsat în urmă doi copii, iar cel care se află în stare critică la Bucureşti are acasă trei copii.

Clementina Tudor

4 comentarii

  1. eu cred ca totzi pasageri autoturismului au fost de vina pt ca shoferul era sub influentza alcolului shi pt ca au aprobat plecare cu autoturismul

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.