Încrâncenare electorală la Feteşti

0

foto: Florin Floreanu

Poliţia a fost sesizată în week-end de două ori cu privire la intenţiile unor candidaţi de a influenţa electoratul în opţiunea din 9 decembrie.
Sâmbătă după amiază, un feteştean de 56 ani a anunţat la 112 că un candidat oferă mâncare cetăţenilor cu scopul de a-i determina să-l voteze la alegerile parlamentare.
Echipa constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a desfăşurat cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de oferire de bunuri în scopul determinării alegătorului să voteze un anumit competitor electoral ori şi a stabilit că fapta nu se confirmă pentru că mâncarea nu era oferită de candidat, ci de agenţi economici cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la fel ca în fiecare an de Ziua României.
Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată din nou duminică de o tânără de 21 ani din localitate, despre faptul că pe strada Călăraşi din municipiu, reprezentanţii unei formaţiuni politice oferă cetăţenilor băuturi alcoolice, iar aceştia din urmă aruncă cu pietre în maşinile de pe stradă.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, fără a identifica în zona indicată de apelantă, persoane sau reprezentanţi ai partidelor politice care să desfăşoare activităţi cu caracter electoral.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.