Marian Bălan se întoarce în PSD

18

Marian Balan, fost Prefect de Ialomita si seful de campanie a lui Sorin Oprescu la presedintie, redevine membru al PSD Ialomita. Concomitent, Adrian Nastase a anuntat astazi in cadrul Scolii Politice de la Amara ca Uniunea Social Liberala va sustine candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.
Reintoarcerea lui Marian Balan in randurile social democratilor ialomiteni a fost confirmata de Silvian Ciuperca, presedintele PSD Ialomita, care a precizat ca fostul prefect de Ialomita a raspuns invitatiei de a se alatura cauzei Uniunii Social Liberale, si urmeaza sa semneze adeziunea de partid: ,,Partidul este deschis, metafora usilor deschise am folosit-o intotdeauna. Marian Balan va semna o cerere, o vom aproba, si va redeveni membru PSD. Si-a exprimat aceasta dorinta.“
Adrian Nastase a completat informatia si a declarat ca USL va sustine candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Bucurestiului, iar ,, in ceea ce il priveste, are o relatie excelenta cu Marian Balan“ motiv pentru care se bucura ca acesta revine in partid.
Fostul prefect de Ialomita a coordonat in judet si campania lui Adrian Nastase de la prezidentialele din 2004.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

18 comentarii

  1. trei doamne si toti trei…si ialomita vai de mama ei !
    de la nasu o spalatura pentru 2000t de grau. finu daruieste un zambaccian pentru linistea noastra.

  2. Deci pnlistii dragi mie,dupa ce au adus ciuma portocalie o sa aduca febra rosie….asta e….poate i mai raresc procurorii pe toti…..procurorii astia moluste…fi le ar scirba de ei ….

  3. eu ma bucur pentru reintoarcearea lui Marian Balan. Am lucrat impreuna la campania lui Sorin Oprescu si mi se pare un om extraordinar. Sper ca pana la alegeri sa aiba un cuvant greu de spus in PSD pentru ca e pacat de experienta lui…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.