INFO TRAFIC – Situaţia traficului rutier în judeţul Ialomiţa la ora 08:00

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (08.00), circulaţia este întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe următoarele drumuri naţionale:
– Autostrada A2 de la km 136 la km 159;
– DN1D între localităţile Urziceni şi Jilavele;
– DN2 între localităţile Urziceni şi Ciocârlia;
– DN2A între localităţile Slobozia şi Urziceni;
– DN2C între localităţile Slobozia şi Buzău;
– DN3A între localităţile Feteşti şi Drajna;
– DN3B între localităţile Feteşti şi Borcea ;
– DN21 între localităţile Slobozia şi Drajna.
Pe DN21 între localităţile Brăila şi Slobozia, circulaţia a fost restricţionată pentru autovehiculele ce depăşesc 3,5 tone.
Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro.
Având în vedere că până mâine la ora 18:00 este în vigoare o avertizare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsori abundente şi viscol, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.
Compartimentul relatii publice al IPJ Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.