Infracţiuni pe bandă rulantă

0
În depozitul controlat de DIICOT la Urziceni, oamenii legii au mai găsit şi o tonă de fosfat de fier pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii.
Vineri şi sâmbătă, peste 500 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră au constatat 33 infracţiuni, şi au prins 30 infractori. 3 persoane şi au reţinute, iar  360 amendate, în cuantum total de o sută de mii de lei.
Pe principale artere de circulaţie din judeţ au fost înfiinţate 70 de filtre rutiere, iar în urma abaterilor constatate au fost reţinute 10 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare. Bunurile confiscate au depăşit suma de 154.000 lei.
La Urziceni,  Biroul de Investigare a Fraudelor şi comisarii Gărzii de Mediu au identificat 150 de saci ce cântăreau aproximativ 1000 de kg de pullbere de culoare galben-verzuie aflată în diferite stadii de solidificare. Pe saci erau aplicate etichete ce menţionau Ucraina ca ţară de provenienţă a produsului.
Întrebat cu privire la provenienţa produsului, administratorul societăţii, un bărbat de 58 de ani din localitate, a declarat că este fosfat de fier, şi a susţinut că nu deţine documente care să ateste natura şi provenienţa produsului.
Acum este cercetat penal pentru fapte de contrabandă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.