Inspecţie în teren la drumurile judeţene 306 şi 102H, aflate în reabilitare

0

_DSC2401

Tronsoanele Ciochina-Crunţi şi Reviga–Miloşeşti sunt refăcute şi asfaltate cu bani din bugetul propriu al judeţului, iar lucrările se derulează într-un ritm alert.
Vicepreşedintele Ioan Martin precizează că anul acesta se finanţează integral 4 obiective de investiţii în drumurile judeţene:
audio Ioan MARTIN
Prezenţi la vizita pe şantier au fost şi consilieri judeţeni care au terenuri în zonă. Nicolae Popescu a salutat reuşita şi a atras atenţia asupra supravegherii calităţii lucrărilor:
audio Nicolae POPESCU
Primarul comunei Reviga, Nicolae Began, a făcut referire la demersurile îndelungi pentru reabilitarea drumului judeţean 306 şi a atras atenţia asupra unui segment de 4 Km care a rămas în afara celor două proiecte de reabilitare:
audio Nicolae BEGAN
Pentru reabilitarea tronsonului Ciochina–Crunţi, cu o lungime de 8 km, sunt alocaţi 9,3 milioane de lei, iar pentru modernizarea rutei Reviga-Miloşeşti, pe un segment de 12,8 km, sunt prevăzute circa 14 milioane de lei. Proiectul prevede şi un sens giratoriu în intersecţia spre Reviga, Crunţi şi Miloşeşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.