Inspectoratul Şcolar Ialomiţa vine în sprijinul elevilor care au picat la BAC, cu meditaţii gratuite

6

foto: Florin Floreanu

Rezultatele finale ale examenului maturităţii în judeţ au cuantificat o rată de promovare de 44,08 % , ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate dintre cei peste 2.500 de elevi care au susţinut bacalaureatul nu au reuşit să obţină note de trecere.
Inspectorul general şcolar, Otilia Dumitru , precizează că elevii picaţi pot învăţa pentru sesiunea a doua în liceele de care aparţin, in plus: “toate centrele de documentare si informare sunt deschise in fiecare zi, in special in mediul rural, pentru orice absolvent care nu a luat bacalaureatul si nu are posibilitatea sa vina la scoala, am pus acolo inclusiv adresele site-urilor pe care se gasesc subiectele si lectiile de pregatire”.
Profesorii de specialitate acordă meditaţii gratuite pentru absolvenţii care îşi doresc să promoveze sesiunea a doua a examenului de BAC, în fiecare zi lucrătoare între orele 8 şi 12.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. “Rezultatele finale ale examenului maturităţii în judeţ au cuantificat o rată de promovare de 44,08 % , ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate dintre cei peste 2.500 de elevi care au susţinut bacalaureatul nu au reuşit să obţină note de trecere.”

    … asadar, 44% e mai putin de jumatate!!! Pe bune!? TU sigur ai luat Bacu’?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.