Inspectorul şef al ISU Ialomiţa – rănit într-un accident

3

_DSC3622

Grav accident pe raza localităţii Misleanu! Patru autovehicule au fost implicate într-un eveniment rutier, iar printre victimele accidentului se numără şi inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Ialomiţa.
Colonelul Adrian Popa se deplasa cu maşina la serviciu şi a fost lovit de o ambulanţă de Tulcea care se deplasa spre Bucureşti:
audio George DAMIAN
Impactul dintre cele două autovehicule a fost provocat de un tir care nu a reuşit să oprească la timp, a lovit ambulanţa din spate şi a proiectat-o pe contrasens în maşina de serviciu a inspectorului ISU:
audio MARTOR
Din accident a rezultat rănirea a 3 persoane din ambulanţă, a inspetorului şef şi a şoferului acestuia. Toate cele 5 victime au fost transportate la spitalul judeţean din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE: 

Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Ialomiţa a fost trimis la spitalul Floreasca din Bucureşti.
În urma accidentului de azi dimineaţă, colonelul Adrian Popa a suferit o fractură de ambe oase la antebraţul drept şi traumatisme toraco- abdominale şi de bazin.
Şoferul inspectorului şef este ţinut sub observaţie în secţia de chirurgie cu suspiciune de ruptură de splină, iar şoferul de pe Ambulanţa implicată în accident a refuzat internarea şi a plecat acasă cu o fractură de piramidă nazală.
Cei doi pacienţi din Tulcea au fost bine ancoraţi pe targă şi în scaunul de transport pacienţi şi au scăpat fără a fi răniţi.

3 comentarii

    • Tirurile ca tirurile,dar asta lu mamisu ca circula cu brecu alb pe sosea si nu are permis? Ce facem fiecare face c-am ce vrea pe sosea nu eu asa vad ca nu au treab. POLITIA MAMiSU DIN MISLEANU UMBLA CU MASINA FARA PERMIS PE SOSEA CU Un BREK ALB ATENTiE

  1. Asa este! Acel individ circula fara nicio problema pe DN2A,fara permis,mai nou si-a schimbat masina,are Dacia 1400 alb( nu break) B – 43 -FIR. Politia rutiera o freaca dupa boscheti

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.