Instruire corn si lapte

0

Agentii economici din Ialomita cu activitati de panifecatie si produse lactate au fost instruiti astazi de reprezentantii Consiliului Judetean pentru a putea participa la licitatiile de atribuire a programului guvernamental ,, cornul si laptele“.

Programul va fi licitat in sistem electronic iar prima procedura va avea loc pe 16 iulie, dupa ce caietul de sarcini va fi abrobat in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean.

In perspectiva ca agentii economici ialomiteni vor aplica si vor fi selectati pentru atribuirea programului, si mai ales pentru ca produsele sa ajunga proaspete la beneficiari, judetul Ialomita a fost impartit teritorial in patru zone de distributie, in jurul oraselor Urziceni, Slobozia, Tandarei si Fetesti.

Reprezentantul Consiliului Judetean, Cezar Valcan, i-a indemnat pe producatori sa se asocieze pentru a se putea achita de cerintele de atribuire a programului.

Din cei un leu si optsprezece bani pentru gustarea zilnica a unui elev, 70% revine produsului de lactate iar diferenta produsului de panificatie.

La intalnirea organizata de Consiliul Judetean au participat doar 5 din cei 23 de agenti economici ialomiteni invitati. Prezentarea a trezit insa interesul a doi mari producatori din Timisoara si Turda.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.