Întâlnire cu scântei între crescătorii de animale şi reprezentanții MADR

1

madr

Întâlnire cu scântei între reprezentanţii crescătorilor de animale şi cei ai Ministerului Agriculturii, prezenţi miercuri la Slobozia. 
Fermierii şi-au spus toate nemulţumirile legate de noile taxe pe care le au de plătit şi au cerut sprijin de la statul român pentru a putea ţine piept investiţiilor străine din România.
Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, George Turtoi a declinat responsabilitatea privind impozitarea anticipată spre ministerul de finanţe şi le-a recomandat fermierilor să-şi schimbe mentalitatea şi să devină competitivi pe piaţă:
audio George TURTOI
Nemulţumirile au fost concluzionate de intervenţia directorului Mitru Crişan care a explicat cum măsurile ministerului de finanţe vor închide multe dintre fermele mijlocii:
audio Mitru CRISAN
Reprezentanţii instituţiilor statului le-au recomandat fermierilor să se asocieze dacă mai vor să rămână în branşă, ceea ce a stârnit şi mai tare revolta acestora. Pe larg, toate discuţiile într-o viitoare ediţie a Agendei Publice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Toate bune, pana ce statul intra pe acte si fapte de evaziune fiscala. "Marii producatori" agricoli din Ialomita, si nu numai, sunt , de fapt, mari evazionisti. De aici tensiunile si nemultumirile unora. Doamne fereste ca in Romania sa ia puterea FMI-ul. Toti smecherii astia, profitori de pe urma statului, autodenumiti "producatori agricoli",  ar ajunge la puscarie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.