Întărâtă-i, drace!

9

foto: Florin Floreanu

În cadrul lansării candidaţilor pentru alegerile parlamentare, delegaţia judeţeană a Uniunii Social Liberale a defilat cu 2 candidaţi pentru colegiul 4 la Camera Deputaţilor.
Liberalii şi conservatorii şi-au desemnat câte un competitor politic şi ambii au fost aprobaţi în structurile centrale ale partidelor.
Până la o decizie finală, Nae Iancu rămâne candidatul PNL-ului iar Aurelian Ionescu al PC-ului pentru colegiul 4 Urziceni.
Unul dintre ei sau amândoi vor concura cu actualul deputat Tinel Gheorghe, de la PDL. Situaţia se poate construi însă şi mai frumos, pentru că în cazul în care comisia de etică îi respinge candidatura lui Marinică Cazacu, acesta a declarat că va candida independent, tot în colegiul 4 Urziceni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Nu prea mai intru pe siteuri…ca ma enervez…cred unu victor e maimuta…mai e unu ion….io i identific dupa comunicare…n am acces la id,ip sau cum dracu pot sa identifici electronic…io i identific dupa stilul scrierii si idei tampite:))

  2. un comentariu de pe evz.ro despre circul usl-dreapta europeana de azi de la tv foarte pertinent

    Ar trebui să punem față în față (sau în oglindă) cele două acțiuni.
    Pe de o parte mitingul USL – primul miting organizat pe stadion de la mitingurile lui Pingelică, de care ne amintește în mod uimitor și șocant. Ca în „iepoca de aur”, oameni aduși cu anasâna (la care se adaugă manifestanți plătiți, care pleacă în timpul discursurilor „șefilor” și o grămadă de figuri patibulare ale pegrei mahalalelor, pe care dacă le-ai vedea pe stradă ți-ai feri buzunarele!), discursuri scârbos-naționaliste și antieuropene – ce deteriorează și mai mult imaginea internațională a României, deja făcută praf de tentativa de lovitură de stat și de călcarea în picioare a legilor naționale și a normelor europene comisă cu acest prilej –, fluturări de pancarte (unele rupte de manifestanți și devenite brusc bețe de oină !) și de drapele, indivizi care dorm sau își fac nevoile în public, pe gazonul celui mai modern și scump stadion din România. TOTUL PENTRU „MODESTA” SUMĂ DE 2 MILIOANE ȘI CEVA DE EURO (scoasă de unde? De la buget, presupun! BUGET DECI EXIST.)
    De cealaltă parte, elita diplomatică a Europei, discursuri civilizate, elegante, concise, la obiect, moderne și europene. Dezbaterea unor probleme esențiale pentru viitorul Europei. Alegerea unei românce ca vicepreședinte al PPE. Și toate televiziunile de prestigiu focusate pe România, o plasare a țării noastre în centrul atenției și o îmbunătățire a imaginii ei în Europa și în lume Deci UN IMENS CÂȘTIG DE IMAGINE, LA CARE SE ADAUGĂ (mult mai puțin important și mai prozaic, dar nu neglijabil) UN CÂȘTIG MATERIAL PENTRU ROMÂNIA : TOATE CHELTUIELILE (NU MICI) CU ORGANIZAREA AU FOST PLĂTITE DE PARTIDUL POPULAR EUROPEAN, banii întrând în bugetul statului român și în buzunarele hotelierilor, restauratorilor, etc. bucureșteni.
    Cine are ochi de văzut să vadă, cine are urechi de auzit să audă și cine are creier de priceput să prceapă. CINE NU ARE NICI UNA DINTRE ACESTEA, USL-AȘ SE NUMEȘTE.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.