Interlopul Frusin se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie

6

incatusat

El a fost extrădat vineri din Austria şi va fi prezentat instanţei de judecată din Slobozia. Anul trecut, pe rolul judecătoriei au fost înregistrate două dosare cu propunere de arestare preventivă pentru Toma Frusin, citat în lipsă şi prin publicitate. Într-una din cauze s-a respins arestarea preventivă iar în alta s-a admis, dar numai pentru 10 zile, sub acuzaţia de complicitate la vătămare corporală gravă. Ulterior, pe numele lui a fost emis mandat european de urmărire internaţională şi reţinut de autorităţile judiciare din Austria, în custodia cărora a stat mai bine de 30 de zile.
Faptul că s-a sustras cercetării penale şi că este anchetat în mai multe dosare, în general pentru proxenetism, constituie fapte agravante şi va putea conduce la prelungirea arestului preventiv.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. dar de ce intr-una din cauze a fost respinsa cererea de arestare preventiva? nu e pericol public ca le racola p’alea si ca batea tot ce prindea si in general facea scandal doar ca sa stie lumea de el. nu, el e promotorul vietii culte, civilizate, fara excese, cumpatate.

  2. de ce nu investigati si actele de tip mafiot din Directia de Finante Ialomita ? in aceste zile se definitiveaza goana dupa posturile de sefi. se da intre 10.000 si 100.000 de euro (spaga merge la Ploiesti si Bucuresti cea mai mare parte si o alta parte ceva mai mica la sefii celor trei partide din alianta USL – PSD, PNL si PC )
    se vede treaba ca nu aveti curajul sa loviti in mai marii diriguitori (capi ai mafiei) politici !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.