Interpretul Nicolae Rotaru în clipe de cumpănă

10

nicolae rotaru

Artistul ialomiţean Nicolae Rotaru a suferit sâmbătă dimineaţă un accident vascular cerebral, iar în prezent se află internat la spitalul Colentina din Bucureşti.
Interpretul de muzică populară a făcut accidentul vascular a în timp ce se pregătea să plece spre Galaţi pentru a susţine un recital alături de alţi artişti de folclor.
Nicolae Rotaru a împlinit luna trecută 62 de ani, iar în urma accidentului vascular a rămas cu o paralizie pe partea dreaptă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Acum am aflat…si imi pare nespus de rau. Prin intermediul radio campus iti urez sanatate multa si insanatosire grabnica MAESTRE!!!! Abia asteptam sa mai facem emisiuni impreuna!!!

  2. Bună ziua,
    Tatăl meu azi a început deja tratamentul de recuperare, nu e vorba de paralizie ci doar de o limitare temporară a controlului asupra mâinii drepte. Starea sa de spirit e bună si este internat la Colentina din cauza faptului ca la spitalul nostru nu există RMN…
    Vă mulţumim pt susţinere şi mii de mulţumiri Dnei Dr Sapira

  3. Insanatosire grabnica Maestre!…tot ansamblul iti transmite multa sanatate din Belgia!…sambata venim si asteptam sa te vedem sanatos tun!

  4. Îmi pare rău că am aflat cu întârziere. Niciunul dintre prietenii comuni nu m-a sunat, cum, de obicei, procedăm în astfel de situaţii. Mă bucur pentru Nicu, atacul nefiind aşa grav şi neavând repercusiuni dramatice. M-aş fi aşteptat la un mesaj şi din partea lui Nicu Iancu, nu numai din partea lui Nelu Paşata. Dar, să nu fiu răutăcios:
    poate au vorbit la telefon, fără a face prea mare tam-tam din suferinţa singurului solist vocal de muzică populară adevărat al judeţului nostru, chiar dacă, şi el, e călărăşean. Multă sănătate Nicule şi mai “atinge” şi tu măcar “una mică”, aşa cum ţi-am mai recomandat, fiind vasodilatatoare. Nu te lua după doctori, decât cu băţul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.