Intervenţii ISU în weekend

0

incendiu-la-bora-3

Inconştienţa, neglijenţa şi nepăsarea sunt cauzele a 4 incendii produse în weekend în Ialomiţa!
Un copil în vârstă de 5 ani din Armăşeşti a dat foc, în acest week-end, la cinci tone de furaje pentru că adulţii din jurul lui l-au lăsat să se joace cu bricheta în apropierea spaţiului de depozitare. Spre norocul familiei, focul a fost stins de pompieri până la extinderea pârjolului către casă şi vecini
Un alt incendiu s-a înregistrat pe raza oraşului Ţăndărei, la o librărie, din cauza unui scurt-circuit la un corp de iluminat amplasat neinspirat pe un raft de plastic pe care se aflau mai multe obiecte de papetărie. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă, Lăcrămioara Chirea, precizează că, la Feteşti, mai multe persoane au aruncat jarul de la un grătar lângă o conductă de gaz fisurată, provocând de asemenea un incendiu ce ar fi putut fi devastator, iar, la Dridu, locuinţa unui cetăţean a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă.
Pompierii au mai acţionat la acest sfârşit de săptămână pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din Ţăndărei, inundate ca urmare a ploilor abundente de duminică.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.