Interviu la Urziceni

0

interviu-cu-dan-bordeianu-si-diana-roman

Casa de cultură din Urziceni îşi va deschide larg uşile pentru iubitorii de teatru, aşteptaţi miercuri, 30 octombrie, la întâlnirea cu actorii Diana Roman şi Dan Bordeianu. Cei doi sunt protagoniştii piesei ,,Interviu’’, o adaptare după filmul omonim al regizorului olandez Theo Van Gogh, ecranizat ultima dată în 2007, cu Sienna Miller şi Steve Buscemi în rolurile principale.
Regia piesei este semnată de Bogdan Dumitrescu, cunoscut publicului pentru producţiile de televiziune din ultimii ani. Scenariul îi aparţine lui Cristian Marin, originar din Ion Roată, şi cel care a avut ideea includerii Urziceniului pe harta turneului naţional pe care îl efectuează echipa.
Piesa este recomandată, după cum precizează Nicolae Petrache, directorul Casei de Cultură Municipale de Cultură, atât de distribuţie, cât mai ales de felul în care este pusă în scenă:
audio Nicolae PETRACHE
Biletul de intrare costă 20 de lei, iar tichetele au fost deja puse în vânzare. Spectacolul cu piesa ,,Interviu’’ este programat miercuri, 30 octombrie, cu începere de la ora 18.00 în Sala Mare a Centrului Cultural din Urziceni.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.