Învăţământul ialomiţean este în top la numărul de absenţe şi abandonul şcolar

3
Inspectorul general, Stavăr Ilie, a declarat în  conferinţă de presă că în anul şcolar 2008-2009  judeţul se clasa pe locul 4 la absenteism, însa în anul şcolar 2009-2010, numărul elevilor care au abandonat şcoala a scăzut cu peste 50%.
În ceea ce priveşte numărul absenţelor, inspectorul general a mai precizat că fenomenul este monitorizat prin raportări lunare ale unităţilor de învăţământ, cu situaţia din cataloage.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Pt. mike

    Asta fiindca ma rogi asa de frumos:

    O declaratie de tot rahatul, inspectorul sef se refera la absentele din 2008-2009 (cam tarziu) cu toate ca, spune el, centralizarea absentelor se face lunar (deci, ar putea sa ni le comunice luna urmatoare). De ce nu ne-a spus care a fost clasamentul pe septembrie 2010, sau, daca e prea recent, din aprilie, mai, iunie 2010? Sa fie din cauza ca in acea perioada era altcineva pe functia asta si vroia astfel sa acopere ce se intampla sub “domnia” sa?
    Iar la abandon, procentul este nesemnificativ, fiindca daca in anul scolar 2008-2009 au abandonat 2 elevi iar in anul urmator 1, iata, s-a redus cu 50%!!! Cred ca numarul era mai important aici.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.