Învăţământul ialomiţean – la pământ

4

ileana contrut

Învăţământul ialomiţean oscilează la limita dintre promovare şi eşec la examenele naţionale.
Rezultatele recente ale simulărilor arată că, în majoritate, elevii de liceu se situează sub pragul minim de promovare, în timp ce absolvenţii de clasa a opta abia reuşesc să treacă cu două procente peste jumătatea promovată.
De asemenea, rezultatele la învăţătură pe primul semestru sunt de nivel satisfăcător, iar părinţii sunt sfătuiţi să treacă mai des pe la şcoală şi să discute mai mult cu profesorii de la clasă.
Inspectorul general şcolar, Ileana Condruţ, precizează că primul semestru stă sub semnul absenţelor, care au înregistrat din nou o valoare peste media anilor trecuţi:
audio Ileana CONDRUT
Elevii pot solicita gratuit un program de meditaţii în cadrul şcolii unde învaţă, în afara orelor de curs şi fără implicaţii materiale.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Daca privim poza distinsei si onorabilei d-ne si mai si citim articolul, constatam ca singurul lucru sculat (pardon, ridicat) in invatamantul din Ialomita este parul 'generalesei'! Tigani analfabeti, prostanace + prostanaci si deteriorati mintal cu titulatura de profesori! Cei care sunt cu adevarat profesori, cam vreo 20% din tagma, nu se vor vexa cand vor citi ce am scris, pentru ca si ei stiu ca asa stau lucrurile si, in plus, traiesc zile triste pentru ca sunt obligati sa coexiste cu astfel de figuri grotesti!

  2. hoo,tara de comunisti! la asta duce socalismul! la spaga,nonvalori,impostori,nepotism ! huoo republica socialista romania ! huooo socialistii si socialismul lui ponta si psd !

  3. pai de,de unde invatamant?ia ziceti domnilor inspectori facem si noi o cheta ceva?poate va e dor de o petrecere?ce ne trebuie noua educatie?cu oamenii inculti faceti treaba,doar nu vreti sa-i desteptati!din partea mea va doaresc petrecere placuta,prin penitenciare daca se poate! huooooooooooooooooooo!

     

  4. … In 13 ani de scoala, nu-mi amintesc sa fi vorbit cineva ca ne-ar trebui meditatii ca sa promovam. Ma tot intreb: In cine zace buba asta cu invatamantul si cine este interesat ca sa ramana tot pe butuci? … Dar, dupa cum dau un exemplu, nici cu scoala nu ajungi prea departe, daca ramai un limitat. Sau, poate pilele or fi impins viitura si pe acele timpuri nu se cauta asa sub presuri… Socialismul acela fiind altfel orientat… 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.