Inventivitatea infractorilor şi naivitatea ialomiţenilor sunt parcă fără margini

2

Ultimul caz semnalat poliţiştilor ialomiţeni este cel al unui slobozean de 77 de ani, care în cursul zilei de miercuri a plătit suma de 6.500 de lei unor persoane necunoscute, în schimbul a cinci seturi de oale de calitate îndoielnică. Victima a fost acostată în timp ce se afla pe B-dul Matei Basarab de doi bărbaţi necunoscuţi, care i-au prezentat un set de oale din inox, spunându-i că îi vor face unul cadou. Credul, bărbatul s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa sa, cu un autoturism despre care nu poate da relaţii, ocazie cu care cei doi au adus cinci seturi de oale, fiecare în propria cutie, spunându-i părţii vătămate că va primi un set cadou la cumpărarea celorlalte patru.Victimei i-au fost solicitate mai multe sume de 1.500 lei, 800 lei şi 700 lei pentru cele patru seturi de oale, bani pe care i-a dat celor doi, după care aceştia au plecat. Ulterior, făcând un calcul, a constatat ca le-a dat suma de 6.500 lei. Bătrânul a mers la poliţie şi i-a reclamat pe cei doi bărbaţi, care însă nu au mai putut fi găsiţi.

Din declaraţiile bătrânului, bărbaţii au vârste curinse între 30 şi 40 de ani, îmbrăcaţi în costume de culoare maro, bruneţi, înalţi şi corpolenţi.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. Ce pensie are batranelul, de a platit 6500 lei pe 5 seturi de oale?
    Pareri de rau pentru ghinionul bietului batran.
    Insa multi pensionari nu au ce sa puna in farfurie, la ce oare ii trebuiau atatea oale?
    Cum sa te lasi abordat pe strada de diversi indivizi, sa-i duci acasa, bine ca sau multumit cu banii si au plecat, putea fi mai rau;
    Pentru un batranel care avea in casa numerar 6500 lei, banuiesc ca mai avea si alte lucruri de valoare pe care indivizi sa vrea sa le ia.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.