Investiţii minime la cartierul Gară Slobozia Nouă

16

foto: Florin Floreanu

Primăria Slobozia a cuprins în bugetul de investiţii pentru anul în curs un minim de utilităţi pentru cartierul Gară Slobozia Nouă.
Alimentarea cu apă este singura investiţie certă pentru cartierul de tineri din zona Gară Slobozia Nouă şi va fi realizată în regie proprie de societatea Urban.
Primarul Gabi Ionaşcu a precizat că, pentru utilităţi complete în cartierul de tineri, municipalitatea a avut un proiect depus la Ministerul de Mediu, dar care a fost respins.

audio despre cartier gara slobozia noua
Cea mai semnificativă investiţie în 2012 din bugetul municipiului reşedinţă de judeţ este pentru modernizarea staţiei de tratare a apei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

16 comentarii

  1. Daca trage Urbanu apa tot asa cum au “asfaltat” parcarile cu lopata, mai bine o aduc io pe mamaia sa va traga utilitati, ca iese mai bine. Chiar ma intreb cateodata, daca astia chiar au vreun inginer angajat pe acolo, la primarie sau la Urban.
    Sau macar unul care sa fie treaz la cap, nu ca ala care a plantat braduti pe toata linia de la magazinul Ialomita pana la stadion, ca sa isi murdareasca pantalonii toti oamenii care parcheaza masina pe bulevard si vor sa ajunga la trotuar. Io stiam ca la PSD sunt oameni cu scoala, dar, ma rog…

  2. Pt. elena

    As avea de povestit, chiar foarte multe, ca doar m-a mancat undeva si am fost si la locul cu pricina. M-am simtit cam ca acum vreo 20 de ani, cand fusesem intr-unul din corturile de pe peluza Teatrului National…

  3. Eu nu am intalnit pana acum un om ca el ! Adica sa stie tot ce misca in orasul asta ! Nu fac un secret din faptul ca lucrez cu el , si mi-ar placea sa fie mai multi ca el ( poate mai putin arogant!). Si acum , repet , chiar nu am intalnit un om asa de aplicat , care nu are mama , nu are tata , cand e vorba de concetatenii lui !

  4. Evident ca administratia locala ,ce i dela psd, n avea cum sa si atraga sustinere pt aprobarea unor proiecte la nivel de guvern de zdrente portocalii…sau de promovare la fonduri europene.Credeti ca Ionascu n ar vrea sa si faca imagine prin rezolvarea infrastructurii din acest cartier?Sau ati uitat ca proiectul cu acest cartier din gara noua a inceput pe vremea cand psd guverna alaturi de pdl?A ……o psdul si prin deviere….ati luat o….si voi… pe teapa….Daca bani nu E….nimic nu E….nici dragoste……nici sosele….nici macar curent sau…. gazele….poate doar basinile date de frica de Boc si BASESCU! DECI JOS BASESCUUUU!!!JOS GUVENUL!!!!

  5. @Musat, casa ta e in constructie de vreo 3, sau 4 ani. E o fundatie turnata “la misto” ca asa erau conditiile. Lasa omulte, iti face si tie reclama, ca poate insfarsit scapi si tu de tarlaua aia plina de bolovani si ciulini :))

  6. Am primit locul de casa in anul 2008 in Luna mai. Ne-au obligat sa construim in termen de un an, am facut casa la rosu, dar fara nici o utilitate pana la ora actual. Avem credite, nu Mai putem vrem sa ne mutam, ca platim chirii, ne-am vandut apartamentul. Va rugam daca ne puteti ajuta, dvs de la ziarul gura ialomitei, ca au trecut 4 ani si jumatate fara sa avem vre o utilitate. Cat sa Mai stam Asa ca trebuie sa vindem casele sa achitam creditele, ca apartamentele le-am vandut( valabil Pentru toti de pe strada Penes Curcanul) vorbesc in numele la toti care au case pe aceasta strada. NU MAI PUTEM, SINCER.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.