Invitaţie HOLA

1

holaElevii ialomiţeni sunt invitaţi în acest weekend să participe la un atelier de lucru de dezvoltare personală şi creativitate, la Liceul de Arte Ionel Perlea.
Voluntarii organizaţiei HOLA, revin la Slobozia într-un cadru non-formal pentru a le arăta elevilor de gimnaziu cum să comunice altfel decât învaţă la şcoală, cum să lucreze în echipă, mici trucuri despre cum să vorbească în public şi chiar un nou concept despre pro-activitate. 
Programul este gândit de tinerii formatori pentru a veni în sprijinul celor care îşi doresc să înveţe cum să se exprime, să fie sociabili şi să-şi dezvolte personalitatea prin joacă şi activităţi creative.
Timp de două zile, pe 5 şi 6 aprilie, elevii de gimnaziu din judeţ sunt aşteptaţi la Liceul de Artă Ionel Perlea, în fiecare zi, de la ora 10, pentru a participa la atelierele de lucru, implementate până acum în 25 de oraşe din ţară.
Elevii nu trebuie să se înscrie în prealabil şi vor fi primiţi indiferent de şcoala de provenienţă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. În calitate de organizator al acestui proiect, ţin să menţionez faptul că numai elevii ciclului gimnazial de la Liceul de Arte ,,Ionel Perlea'' pot participa la acest atelier de lucru şi pentru aceasta trebuie să se înscrie în prealabil, completând un formular. Vă mulţumesc!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.