Invitatie la corn si lapte

0

Administratia judeteana îi invita pe agentii economici din Ialomita care au activitati de procesare lapte, panificatie si patiserie sa se înscrie la licitatiile de atribuire a programului guvernamental ,, lapte si corn“.

Socoteala Consiliului Judetean Ialomita este ca participarea producatorilor locali la acest program sa conduca la livrarea de produse proaspete si sanatoase catre elevii si prescolarii beneficiari si, de asemenea, sa sprijine societatile comerciale care folosesc forta de munca autohtona si platesc taxe si impozite în acest judet.

Programul se deruleaza pe zone de contractare, are o valoare totala de 5 milioane 200 de mii de lei si aproximativ 26.000 de beneficiari.

Pentru a acoperi o zona, se pot face asocieri între producatori si distribuitori.

Procedura de contractare pentru acest program va începe în luna august. În acest sens, societatile comerciale care au capacitati tehnologice necesare de productie, depozitare, distributie si sunt interesate sa participe la program, sunt invitate sa participe la o întâlnire cu reprezentantii consiliului judetean, joi, 9 iulie, începând cu ora 10,30 la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, pentru a li se prezenta informatii cu toate aspectele tehnice, economice si juridice pentru  participarea la acest program.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.