Invitaţie la parlament

2

neacsu & ciuperca

Deputatul Marian Neacşu a propus organizaţiilor PSD din Slobozia să se perinde, în vizită, pe la Parlament. Propunerea a fost făcută în cadrul conferinţei municipale de alegeri, pentru a se păstra o legătură mai strânsă între membrii de partid şi aleşii social democraţi ai judeţului.
audio Marian NEACSU
Iniţiativa, primită cu aplauze de social democraţii organizaţiilor din Slobozia, a stârnit invidia preşedintelui PSD Ialomiţa. Silvian Ciupercă a supralicitat momentul cu propunerea ca Parlamentul să facă şedinţe în fiecare capitală de judeţ.
audio Silvian CIUPERCA
Cei doi prim protagonişti ai PSD Ialomiţa ar putea avea ocazia să-şi dispute supremaţia în partid, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri. Deocamdată nimeni nu şi-a anunţat intenţia să-i contra-candideze pe preşedintele sau pe prim vicepreşedintele PSD Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentTătici în concediu
Articolul următor

2 comentarii

  1. sa ne perindam si la Consiliul judetean sa vedem de ce Ialomita saraceste din ce in ce mai mult sub atenta grija a lui Ciuperca fata de cetateni

  2. Deoarece Cazacu-PD-L a obtinut castig de cauza in procesul legat de candidatura sa la presedentia C.J.Ialomita, rezulta ca ciuperca-psd s-a folosit inca o data de justitia ,,oarba” ca sa ramana il capo di tuti capi usl Ialomita. Restul, e panarama, oameni buni!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.