Ioan Martin la Consiliul Naţional al PNL

23

Preşedintele liberalilor ialomiţeni participă astăzi la Consiliul Naţional al PNL unde se va analiza modul cum funcţionează în teritoriu Uniunea Social Liberală.
Ioan Martin a declarat pentru Radio CAMPUS că întâlnirea prilejuieşte prezentarea protocoalelor semnate la nivelul organizaţiilor locale.
În cadrul Consiliului Naţional al PNL se vor mai discuta şi problemele curente de funcţionare a partidului la nivel naţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

23 comentarii

 1. adica mai concret se imparte oscaru :unu osu si altu caru !
  eh,vedeti daia n-are ursu coada ca tocmai ati declarat ca voi nu discutati de functioare si amu iaca nici nu se duse mortu la groapa ca voi va batei pe mostenire

 2. Vinciule , te grabesti ca fata mare la …! In articol scria”probleme curente de functionare la nivel national ” nimic de aliante ,uniuni … ! Ei nu au un Base sa hotareasca in numele lor . P.S. esti vinciul de pe petrolierul lui Base ?

 3. mai penelist cu motu in basca ,vinciu ala ce zici tu e pentru altceva ,da de unde sa stie toti plutasii. Si daca tot ai mintea in vacanta cu nimic de aliante, fugi talica pe goagal si afla ca tocmai si-au cumparat un ilici prin uselismu asta ca sa aiba cine vorbi in numele lor .Si tocmai a hotarat.

 4. am votat cu Alianta DA, insa la alegerile viitoare voi vota cu PNL, pentru ca nu sunt asa de corupti si cinici precum actualii guvernanti

 5. e foarte bine ca ati votat doamna si va felicit ca va asumati o pozitie.Insa in ritmul ,,democratic,, al lipoveanului peneleu va fi ,dar nu va exista.Va mai aduceti aminte biletelele motociclistului,rompetroalele,afacerea sterling,fondul de rezerva la dispozitia guvernului,afacerea un calculator pentru toti copii….?La schimbarea guvernarii arieratele erau de vreo 2mld euro.Pourquoi ?

 6. @ Davinciu (cred ca ai acelasi IP cu raposatul Mike ) Fotbalul se joaca pe goluri si munca se plateste cu bani ! Cum traiam in 2008 si cum traim in 2011 ! Cit costa si cit costa acum cartofii ,uleiul,zaharul ,gazul metan ,benzina ? Guvernantii actuali sunt ori hoti ori prosti ! Imi distrug viata si probabil viitorul baiatului meu !
  Felicitari d-nei profesor si tuturor care nu-si vind sufletul !Tu insa esti doar unul din “tonomatele” lui Basescu !Cum iti cresti tu copilul ,ii explici ca e mai bine sa-si tradeze,parinti,rudele ,prietenii ,cunostintele pentru doi bani platiti de fanariotii portocalii care ne exploateaza ?E Dumnezeu sus si pentru tine !

 7. @ Davinciu Lasa povestile astea pdliste si spune i doamnei de mizeriile oranjide….asa sa i ridici moralul….sau spune i cum e cu reforma si modernizarea dupa care o sa traiasca bine la Pastele cailor. Amice ,daca faci un ban cu asemenea postari,te inteleg,dar daca si crezi mizeriile pe care le scrii …..esti un credul demn de mila si compasiunea noastra(cei ce nu vedem in Pdl o solutie).

 8. eu cred ca orice partid ar fi bun sa guverneze, inclusiv PDL, PSD, PNL,
  io nu as mai zice nimic fratele meu daca nu ar fi atat de nesimtiti, daca s-ar purta mai omenos

  va spun totusi ca pedelistii sunt campionii ipocriziei si cinismului, chiar daca astialalti se straduiesc tare sa ii ajunga din urma

 9. DA domnilor…Toti au doctrina ciolanului,fie de dreapta fie de stinga ,sau simplu a ciolanului pur. Probabil un cutremur ca n Japonia ne ar izbavi de minciuna si putregaiul ce i in noi…

 10. Mai ce noroc au pdlistii….s a schimbat agenda media fara nici un efort…PA IRI,MONI,PEPE ,Tacavoranca si…..Mama coruptiei si evaziunii….traiasca fenomenele naturale!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.