Iohannis face campanie fără atacuri la persoană

7

FLR_678122

Klaus Iohannis vrea să ajungă preşedinte cu o campanie atipică, în România!
Prezent la Slobozia, candidatul dreptei la prima funcţie în stat a declarat că nu va face atacuri la persoane şi că mizează pe o campanie pozitivă şi o competiţie de proiecte:
audio Klaus IOHANNIS
Klaus Iohannis a mai spus că obiectivul principal al proiectului de ţară pe care îl are este “România prosperă şi puternică“.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. După iulie 2012 avem un guvernator, pus de licurici (mai mici sau mai mari), poate că din ianuarie 2015 vom avea tot un guvernator pus de neamurile de aceeași etnie, NU?.

  2. Nu v-ati saturat de minciuna si hotie ? nu v-ati saturat de 'saraci si cinstiti " ? Acum avem doar varianta Iohannis !  Poate fi ultima ocazie ! Ori tot ori nimic ! Acum avem nimic … deci ?

  3. Pentru N Balasoiu (adica Martin) : Se aude prin tirg ca Gygy Muschi cu deputatul Aurelian si cu Ghiauru de la mediu , transfera la greu primari si consilieri la PLR (Tariceanu) de la PNL; Conditia pusa de transfugi a fost ca vor toate functiile detinute acum de PNL ; deci tacsu' lu' Aurelian , militianu' pe ca l-ai protejat , vrea functia de vicepresedinte la CJI ; Si Vasile n'are nimic impotriva! Tic-TAC , Tic-Tac……

  4. Pt. av.Silvian -sunt si altfel de oameni , nu numai tradatori ! Cit despre Vasile i se pregateste un loc linistit pt.lectura , are de ales ori cu Nicusor C. , ori cu Bunea Stancu ! Are si un concurent , pe Oprisan !

    • Iar începi măh, maimuță pdlistă?)) Du-te cu antagonismele astea ieftine….și dă-i în plm cu partidele și alianțele lor…că ăștia nu fac politică pt noi…ci pt ei:)) Ahh ce le aș sparge căpățânile la politicieni…..ca la spartul bostanei:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.