Ion Tamârjan a fost eliberat

5

Ion Tămârjan a  fost eliberat aseară din Penitenciarul Slobozia, împreună cu Relu Costan.

Cei doi sunt acuzaţi în dosarul sexual în care sunt vehiculate şi nume sonore din viaţa politică şi artistică din România.
Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, acuzaţi de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, sub paravanul unor agenţii de fotomodele.
După aproape 6 luni de stat în spatele gratiilor, Ion Tămârjan a declarat aseară la ieşirea pe poarta Penitenciarului că vrea să se bucure de libertate de familie şi că nu vrea decât să se roage.
Cât despre numele mari implicaţe în dosarul “Sexgate pentru politicieni şi VIP-uri“, Ion Tămârjan a negat că ar ar fi adevărate, iar stenogramele au fost interpretate eronat.
Tămârjan şi Costan, au plecat aseară de la Penitenciar cu maşina avocatului, însa nu înainte ca acesta să declare că procesul este în curs şi că pe parcursul lui vor apărea surprize însemnate, iar faptul că cei doi sunt judecaţi în stare de libertate înseamnă că justiţia funcţionează. Următorul termen de judecata este 15 decembrie 2010 la Tribunalul Ialomiţa.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Ce schimbat e la fata. Nu prea ia priit la facultate lu’ Ionut. Poate faptele astea il readuc cu picioarele pe pamant. Oare mama sau sora lui nu l-a sfatuit sa faca asemenea lucruri sau nu stia ce combinatii face. Ca sincer io nu stiu ce a facut cu banii, ca vila nu si-a tras, masina nu a schimbat-o. Oare in afacerea asta nu a fost altul CAPI DI TUTTI CAPI. Zic io…..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.