Ionaşcu solicită repetarea analizelor

2

Nemultumit de modul cum s-a facut recoltarea probelor, primarul municipiului Slobozia solicită Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa să repete analizele la încă trei sau patru institute de analiză din ţară.

Popunerea a fost făcută în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat la prefectură, pentru a se decide dacă apa din sursă subterană mai poate fi consumată ca fiind potabilă. Primarul Gabi Ionaşcu solicită repetarea analizelor şi compararea rezultatelor, mai ales că în ultimul buletin de analiză au apărut inexplicabil pesticide.

Referitor la zona de protecţie severă a puţurilor, primarul Gabi Ionaşcu a explicat directorului Direcţiei de Sănătate Publică că efectiv nu a avut timp pentru cumpărarea terenului şi realizarea zonei de protecţie, aşa cum cere legea.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. Acum ceva vreme, ne flutura prin fata ochilor analizele de la DSP (atunci ii erau favorabile), si era nedumerit cand cineva il intreba de ce nu face analize si in alta parte. Deh, acum el e in situatia in care vrea alte analize… sper sa nu-si fi facut laborator propriu!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.