Ionel Pascu la pensie

0

Vineri, la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Barbu Catargiu al Judetului Ialomita s-a schimbat comanda. După trei decenii petrecute în uniformă, colonelul Ionel Pascu iese la pensie, lasand comanda prim-adjunctului său, locotenent-colonelul Dan Ciompec.
Ajuns la vârsta de 54 de ani, din care mai mult de 30 au fost petrecuţi în uniformă, colonelul Ionel Pascu si-a luat rămas bun de la armă şi de la colectivul pe care l-a condus, în cadrul unei ceremonii desfasurate în curtea unităţii.
Conform reglementărilor în vigoare colonelul Ionel Pascu va preda ştafeta către prim-adjunctul său, locotenent-colonelul Dan Ciompec, care, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei rămase vacante, va asigura interimatul la conducerea unităţii.
Alături de colonelul Ionel Pascu, îşi vor încheia astăzi cariera militară şi vor trece în rezervă şi trei subofiţeri care au servit cu demnitate patria pe parcursul a zeci de ani de rigori militare: Plutonierul adjutant şef Ion Bălan, plutonierul adjutant şef Tudor Irimia, precum şi plutonierul adjutant şef Constantin Vasile.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.