ISU iar în focuri

0

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa au intervenit în cursul zilei de ieri, pentru acordarea asistenţei medicale în cazul a doi bărbaţi. În primul caz, paramedicii de la Detaşamentul Urziceni s-au deplasat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiu, care suferise un accident vascular. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, pacientul a fost transportat de urgenţă la spital.
Cel de-al doilea apel primit prin SNUAU 112 a fost înregistrat două ore mai târziu, în jurul orei 11.30, când echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Progresu. Subofiţerii paramedici ajunşi la locuinţa pacientului au constatat că acesta se afla în stop cardio-respirator şi nu prezenta funcţii vitale. După aproximativ 40 de minute, timp în care au fost efectuate manevre de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.
Astăzi, echipajul pirotehnic din cadrul inspectoratului a intervenit în jurul orei 10.00, pentru ridicarea unui element de muniţie descoperit pe islazul din apropierea gării Slobozia Nouă. Proiectilul de artilerie de calibru 152 de milimetri, ce datează cel mai probabil din timpul primului război mondial, a fost găsit de un cetăţean care a alertat autorităţile prin l 112. Sosiţi la faţa locului, pirotehnicienii au procedat la ridicarea şi transportul proiectilului, în vederea depozitării şi distrugerii.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.