Jaf armat ieri la Bucu

1

Un bărbat de 41 de ani a ameninţat-o cu puşca de vânătoare pe vânzătoarea unui magazin sătesc şi a fugit cu 200 de lei.

Tâlharul a fost alergat şi prins de câţiva localnici si in urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că acesta este recidivist şi are domiciliul în Gheorghe Lazăr.

Camuflat cu un ciorap negru pe faţă, atacatorul a intrat în magazin pe la ora 10. Fără a scoate un cuvânt, el a îndreptat arma asupra vânzătoarei şi a împins-o cu ţevile până ce aceasta a ieşit din magazin. Valerica Şerban spune că nu l-a mai văzut niciodată pe atacator şi că, cel mai probabil, tâlharul a urmărit să fie singură în magazin.

Strigătele femeii i-au alertat pe vecini. Oamenii au sărit să prindă hoţul şi l-au alergat pe tâlhar prin curţile localnicilor şi apoi cam doi km cu maşina pe câmp.

Între timp, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii care l-au identificat pe atacator. Subinspectorul de Poliţie Daniela Salaoru, spune că bărbatul este audiat de procurori.

În comuna natală, autorul jafului armat este mai puţin cunoscut pentru că a fost plecat mulţi ani într-o ţară din fosta Iugoslavie. Primarul din Gheorghe Lazăr, Marian Pavel, spune că în ultimul an, atacatorul de azi a lucrat în construcţii.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. oamenii astia, care l-au alergat si prins pe hot, chiar daca s-a tras asupra lor, sunt cu adevarat valorosi. mai valorosi decat multi alti oameni ai legii care doar constata. vorbeste lumea din bucu ca atacatorul a mai jefuit un magazin saptamana trecuta. de ce nu l-au identificat politistii?! poate pentru ca nici macar nu au incercat. cred ca in tara asta sunt cei mai neinspirati si nedaruiti de la natura politisti care muncesc cu pasiune, sau macar cu responsabilitate. imi cer iertare pt cei devotati meseriei, si sper pt psihicul meu, sa existe macar un politist in judetul asta care sa munceasca de placere, sau ma rog, din vocatie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.