Jandarmii ialomiţeni au o nouă misiune pe stadionul Tineretului din Urziceni

0

Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de maximă securitate a meciului de fotbal dintre echipele echipele „Sportul” Studenţesc şi ”Steaua” Bucureşti.
Meciul contează pentru şaisprezecimile Cupei României şi se va disputa mâine, de la ora 16.45, pe stadionul „Tineretului” din Urziceni.
Alături de jandarmii ialomiţeni vor mai participa şi 100 de  jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploieşti, aproximativ 40 de cadre de poliţie, 20 cadre de la I.S.U.J. Ialomiţa şi 80 de agenţi de pază de la firma S.A.S. Bucureşti.
Pentru evitarea producerii de incidente pe timpul partidei, Jandarmeria Ialomiţa anunţă că accesul în stadion se face începând cu ora 13.45, numai pe bază de invitaţie sau bilete.
Este interzis accesul pe stadion al persoanelor în stare de ebrietate, precum şi al celor care au asupra lor obiecte contondente, banere sau afişe obscene sau incitatoare şi cu petarde, materiale  explozive, fumigene sau incendiare.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.