Jandarmii şcolarizează

0

Se caută ialomiţeni dornici să înveţe meseria de jandarm.

Jandarmeria Română pregăteşte şcolarizarea unui nou contingent de cadre si scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2010, peste 400 de locuri pentru bărbaţi şi femei. La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti sunt 100 de locuri, la cursurile de zi, pentru bărbaţi şi femei, specializarea „ordine şi siguranţă publică”.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani pune la dispoziţia tinerilor 159 de locuri, iar alte 150 de posturi sunt libere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.
Toate unităţile care şcolarizează jandarmi oferă câte 5 locuri pentru persoanele de etnie rromă.

Jandarmeria a elaborat deja materiale promoţionale şi de informare şi va organiza întâlniri cu elevii din instituţiile de învăţământ din judeţul Ialomiţa, iar activitatea de recrutare se va încheia la 15 iunie, pentru Academia de Poliţie şi pe 15 iulie, pentru şcolile de subofiţeri.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, la numărul de telefon 0243.231.057, ori pe paginile de internet jandarmeriaromana.ro sau jandarmeriaialomita.ro

Elena Oancea.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.