Jumătate de miliard la păcănele

6

slots

Norocos şi nu prea, un tânăr din Griviţa a câştigat aproape jumătate de miliard la jocurile de noroc, dar administratorul clubului refuză să-i dea banii.
Poliţia a fost sesizată de păgubit azi dimineaţă că a jucat la aparatele tip „slot-machine” amplasate în incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Griviţa şi a obţinut un câştig de 42.500 lei, sumă care nu i-a fost acordată de reprezentanţii unităţii.
Administratorul societăţii organizatoare de jocuri de noroc a motivat că acest câştig a fost afişat de aparat urmare a unei erori apărute la soft-ul de bază.
Aparatul de tip „slot-machine” a fost ridicat pentru a fi expertizat şi a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune. Cazul va fi soluţionat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. PRECIZARE IMPORTANTĂ. În clubul respectiv sunt amplasate 3 aparate de joc de tip “slot machine”, dar spațiul aferent este închiriat de proprietarii aparatelor de la societatea ce administrează acel spațiu. Administratorul clubului, la care faceți referire, nu are nicio legătură cu exploatarea aparatelor respective, răspunderea exclusivă cu privire la câștigul în cauză, incident, obligații, consecințe etc. fiind a societății care are în proprietate aparatele de joc. În contextul precizat, sunt imperios necesare rectificările cuvenite, din partea autorului articolului, în sensul celor ce preced, pentru a se evita astfel starea de confuzie și acuzațiile lipsite de orice temei, vizând persoane care nu au nicio culpă în cazul prezentat în articolul de față.

  2. LĂMURIRI IMPORTANTE, numai pentru adevăr. Era o eroare evidentă în cuprinsul articolului. În plus, este dreptul cititorilor de a fi informați corect. Acesta a fost raționamentul exclusiv al lămuririlor respective. Doar ADEVĂRUL. O seară bună!

  3. cand un comunicat de presa este LACONIC, valoarea de adevar a informatiei poate avea de suferit. iar ADEVARUL absolut este trunchiat inca de la fata locului, cand e vorba de politie, din ratiuni numai de ei stiute. o zi buna si mai putin incrancenta!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.