Jumătate din populaţia Ialomiţei asistată social

0

Potrivit unui raport al Direcţiei Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, Asistenţa Socială a primit în cursul primelor trei trimestre ale anului 2008 credite bugetare de peste 70 de milioane de lei noi pentru 147 de mii de beneficiari.
Directorul Agenţiei de Prestaţii Sociale, ŞTEFAN DOBRIŞ spune că sume mari de bani au fost direcţionate către alocaţiile pentru copii dar şi pentru subvenţiile la căldură.
Pentru persoanele cu handicap, respectiv 16 mii de beneficiari, statul a scos din visterie aproape un milion 800 de mii de lei, 45 de mii de lei pentru copiii cu handicap şi 10 mii pentru alocaţiile de hrană ale copiilor cu HIV-SIDA.
La acelaşi capitol de prestaţii sociale pentru copii, au fost plătite, de asemenea, aproape 450 de mii de lei noi pentru alocaţiile celor 2.100 de nou-născuţi în Ialomiţa de la începutul anului.
Sume mari, de peste 600 de mii de lei, au fost alocate şi celor 760 de familii care şi-au unit destinele şi care au primit sprijinul financiar la căsătorie în cuantum de 200 de euro.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.